Абониране

Posts by Даниела Панова

1
1 vote
7k views

Здравейте момичета.Имам въпрос който не ми дава мира,и ме подлудява.Вчера правихме секс със приятеля ми и той свърши във дупето ми.Беше невероятно.В последствие обаче като влезнах в банята усетих как спермата му се стича надолу към вагината ми и ме е страх че може да е попаднала там където не трябва.Въпросът ми е възможно ли е да забременея,или сега стоя и си набивам филми само.Преди обяд отскочих до аптеката,взех Escapelle,и разбрах че върши работа до 3 дни след акта.Намирам се 2-3 дни преди овулация и точно поради това ме е страх толкова много.По принцип цикълът ми се нормализира през последната година и е между 22-24 дни.Но въпреки това сам на трънчета цялата,пък не искам и дума да става да споменавам на мама за това.Моля за бърз отговор

  • inyourmind asked 8 години ago
  • last active 1 седмица ago
1
1 vote
3k views

Здравейте! Аз съм на 11 ще ставам на 12 и нямам абсолютно никакъв бюст,като дъска. Дори и за най-малкият вид бюстие не ставам ,а всички мои приятелки носят големи бюстиета и сутиени. Аз също така и редовно ходя на плуване и на състезания. И от никаквите си гърди се чувствам неудобно и неприятно. Имате ли някакъв съвет?

  • DiddiDoTa23 asked 9 години ago
  • last active 8 години ago
1
1 vote

Здравей,

Бъди сигурна, че няма нищо нередно в това, а дори напротив – това е знак за добър хормонален баланс в тялото ти и за нормална скорост на развитие. Повярвай ми, преждевременното развитие въобще не е оферта – това е знак за дисбаланс в хормоните, което в по-късна възраст създава проблеми от различно естество – гинекологични, козметични и какви ли още не… На 12 години си е направо задължително да нямаш бюст, ако питаш мен… все пак си само на 12, а повярвай, няма нищо по-красиво от естествената и нормалната за възрастта красота! А ако приятелките ти ти злобеят защото имат цици ги уведоми най-любезно, че преждевременното развитие носи след себе си проблеми с хормоните, което не само предизвиква болезнен цикъл, ами и разни гадости като напълняване, носещо със себе си стрии от преждевременния растеж, пъпки по лицето и тялото, окосмяване по лицето или прекомерно окосмяване на други части и всичко това не повод за гордост, а даже обратното, защото няма нищо женствено в това да се превърнеш рязко от човек в космато, дебело и пъпчиво чудовище със стрии и на всичкото отгоре с нередовен и болезнен цикъл. Повярвай ми, ти си щастливка, че се развиваш с нормашна скорост днес и ако тези фльорци ти се правят на важни, моментално ги постави на място. А след време можеш да им припомняш колко са били глупави… повярвай, това е върховно удоволствие. :)) Затова се радвай на здравето си и бий шута на всякакви тревоги за гърдите си, защото те са прекрасни и не забравяй да се усмихвашвсеки път, когато се огледаш в огледалото или на някия витрина :)

  • vera answered 9 години ago
  • last active 9 години ago
2
2 votes
In reply to: Каквооооо?

Ири, да възможно е да прекъсва. Видях коментара ти в друг въпрос – вземи си ежедневни превръзки за да се почувстваш по-добре и да не се притесняваш от течението. Със започването на менструацията нещата ще се нормализират и тези притеснения покрай това течение ще отшумят. И между другото – трябва да опиташ да говориш с майка си. Знам, че не ти е лесно, но тя може да ти бъде безценен помощник и съветник. А и трябва да свикне с мисълта, че порасваш. Един от начините да започнеш някакъв разговор е да избереш някоя статия от сайта и да я помолиш за мнение – дали това е вярно и какво мисли тя по въпроса. Използвай един трик в психологията, когато искаш мнение за страничен проблем (в случая статията) даваш възможност на обекта да погледне безпристрастно на въпроса. Трябва да опиташ нещо за да започнете да говорите за това.

1
1 vote

Ако бюста ти се личи вземи си 2-3ламбафки(бюдтие бе подплънки) за него не ти трябва много бюст но не спи с него защото е додта стегнато понякога. Ако ъи се личи през птиците по теб за лятото с обикновените взрми си ефна сива с розови таеъа розов надпис и розови презрамки с пластмасови леголироеки(или както се казва) то е по-стегнато и мялко повдига но пък нищо не се личи. Аз я ползвям като танцувам и ако ти спортуваш е добра идея (а да не говорим ако осещаш нещо като клатене там с нея нещо не се усеща). Дано съм ти помогнала! От къде си всъщност защото ако сме наблизо една до друга можем да си говорим или нещо такова.

  • Iri answered 9 години ago
1
1 vote

Една моя приятелка носи сутиен от 10-11 годишна. Аз съм на 11 а тя преди 2 свдмици стана на 12. Споко когато тогава. Аз пък съм плоска като дъска , дори и за бюстие не ставам. Имаш ли някакъв съвет защото всички мои приятелки носят бюстиета и вече им се забелязва че имар бюст чувствам се кофти и това че сутиенът деформира гърди не е вярно освен ако ти е много стегнат и не бива да спиш с него,остави гърдите ти на малко свобода. И имаш ли някакъв съвет за мен?

  • DiddiDoTa23 answered 9 години ago
  • last active 9 години ago
1
1 vote

Здравей Пепи, на въпроса едно по едно:

  • това, че не е свършвал в теб не значи, че не можеш да забременееш. Дори в предеякулационната течност има сперматозоиди годни да оплодят яйцеклетката ти

  • Закъснението с ден, два не може да бъде сигурен признак, че си бременна. Единственият начин да провериш е да си купите тест за бременност. Струват по няколко лева и се продават навсякъде дори онлайн. Прати го да ти купи един тест.

Какво да правите?

  • Първо правите теста
  • Ако не си бременна, пиете по една студена вода и ВИНАГИ ползвате презерватив
  • Ако си бременна, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и НЕЗАБАВНО информирате родителите и на двамата! Не отлагайте този разковор каквото и да ви коства, защото има период в който е възможно да се прекрати бременността, ако го изтървете няма лекар, който да се съгласи да направи аборт. При никакви обстоятелства не се опитвай да прекратиш бременността сама! Ако ли пък решите да запазите детето пак родителите ви трябва да знаят!
1
1 vote

Здравей! Най-ефикасното е като спреш сладкото, тестеното,мазните храни, захарта в кафето (ако пиеш такова), като приемаш повече вода и разбира се не на последно място упражнения, за да задържиш ефекта. :)) Поздрави!

  • Caroline answered 9 години ago
1
1 vote

Мъже има всякакви! Аз съм на 18 и гърдите ми направо ги няма, никога не ги е и имало, хаха.. Притеснявах се доста като по-малка, беше ми доста неприятно, но вече свиквам.. Не е кой знае какво. А още повечр, ти си все още малка, съвсем в началото на голямото страшно пубертетско развитие, до 2-3 години може и някоя С-чашка да пълниш хаха. В никакъв случай не бива да се притесняваш! :))

  • hmm answered 9 години ago
1
1 vote

Сони, има една поредица статии тук за Уголемяване на гърдите през пубертета виж дали там няма да намериш отговорите на въпросите, които те вълнуват. Ако имаш после някакво конкретно питане не се притеснявай да пишеш отново

1
1 vote
4k views

Здравейте! Както вече сте разбрали от заглавието се чудя как да направя нещо… И то е- да говоря с майка си по темата цикъл. Има неща, които не зная и търся в Интернет, но не мога да намеря. Смятам, че майка ми най- добре ще ми обясни това, което не ми е ясно, но при всеки опит да разговарям с нея или се караме или ми прави забележка за нещо… Моля ви дайте ми съвет как най- сетне да говоря с нея. Благодаря предварително!

  • Ема Иванова asked 9 години ago
  • last active 9 години ago
1
1 vote
4k views

Здравейте аз съм на 12 години и имам бяло течение.Почти винаги ми става мокро на бельото и не ми е много комфортно.(да добавя нямам менструация).

  • Plamina asked 9 години ago
  • last active 9 години ago
1
1 vote

Здравейте момичета! Случайно попаднах на този сайт и реших да се регистрирам, защото мисля, че мога да ви бъда полезна. Пламина относно бялото течение най-добре е да споделиш на майка си и заедно да отидете на гинеколог.Аз имам малко повече опит от теб на 18 съм и съм ходила на лекар точно за това. Гинеколожката ми каза,че само по себе бялото течение не е проблем и всяка жена го има. Но ако забележиш, че има промяна в цвета или неприятна миризма това може да е инфекция. Затова смятам, че такива неща е най-добре да се проверяват от лекари. Не разчитайте само на съвети в интернет. 😉

  • kimi answered 9 години ago
1
1 vote
4k views

Здравейте!

Аз всъщност съм много слаба. Имам стегнати карака, защото стм балерина, но проблема ми е корема. Искам да го стегна, защото изглежда разпуснат на фона на тялото ми. Моля да ми дадете съвет, за да стане плосък и стегнат,!

О, и по бански се го свивам, защото изглеждам СТРАННО!

  • Iri asked 9 години ago
  • last active 5 години ago
1
1 vote
3k views

Здравейте,аз съм на 11 години (5клас) и съм 1.45 . Само още 1-2 деца са по-ниски от мен, но техните родители също са ниски. Повечето деца от моят клас са с около 5-10см. А някои и повече. Моите родители са нормално високи (1.70-1.75) . Знаете ли как може да порасна малко?

  • Елена asked 9 години ago
  • last active 4 години ago
1
1 vote
4k views

От един месец нося бюстие,удобно ми е с него,но се притеснявам дали може да ми навреди на гърдите? Благодаря! Весели празници!

  • Plamina asked 9 години ago
  • last active 9 години ago
1
0 votes

Ама гърдите наистина ли растат до 16г.?! Моля някой да каже, че не е така, защото надеждата ми умря…преди малко ми дойде и реших, че скоро гърдите ми ще започнат да растат, аа сега съм на 15…;(

  • Кати answered 10 години ago
1
1 vote
6k views

Знам, че има много въпроси като този, но …… На 14 съм, слаба съм и нямам АБСОЛЮТНО никакви гърди.. Не мога да си намеря бански и ми е някак некомфортно… Това нормално ли е?

  • anonimna asked 10 години ago
  • last active 8 години ago
1
1 vote
4k views

Здравейте!
закъснява ми менструацията от 3 месеца.помогнете ми моля ви!;(

  • selime asked 9 години ago
  • last active 5 години ago
1
1 vote
4k views

Здравейте!Много се притеснявам и затова искам да попитам дали мастурбацията(оргазмите) може по някакъв начин да повлияе на растежа на гърдите,защото аз го правя от доста време,а гърдите ми не растат и се чудя дали не е от това?

  • ива asked 9 години ago
  • last active 5 години ago
Showing 1 - 20 of 61 results
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).