Абониране

Moже ли бюстието да навреди на гърдите?

1
1

От един месец нося бюстие,удобно ми е с него,но се притеснявам дали може да ми навреди на гърдите? Благодаря! Весели празници!

  • You must to post comments
0
0

Здравей Пламина,

Бюстието е изключително подходящо за началото на пубертета, когато гърдите започват да растат. То дава защита, комфорт и същевременно е идеална прелюдия към истинския сутиен в последствие. Бюстието не може да увреди бюста и да попречи на правилното развитие на гърдите. Ако бюстието ти е тясно или твърде широко просто го смени, но няма за какво да се притесняваш. Весело посрещане на Новата година, Пламина!

  • Plamina
    Благодаря и Честита Нова Година!!
  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).