Абониране

След секс .... моля за малко помощ ?

1
1

Здравейте момичета.Имам въпрос който не ми дава мира,и ме подлудява.Вчера правихме секс със приятеля ми и той свърши във дупето ми.Беше невероятно.В последствие обаче като влезнах в банята усетих как спермата му се стича надолу към вагината ми и ме е страх че може да е попаднала там където не трябва.Въпросът ми е възможно ли е да забременея,или сега стоя и си набивам филми само.Преди обяд отскочих до аптеката,взех Escapelle,и разбрах че върши работа до 3 дни след акта.Намирам се 2-3 дни преди овулация и точно поради това ме е страх толкова много.По принцип цикълът ми се нормализира през последната година и е между 22-24 дни.Но въпреки това сам на трънчета цялата,пък не искам и дума да става да споменавам на мама за това.Моля за бърз отговор

  • You must to post comments
0
0

Здравей, за да забременееш е необходимо спермата да навлезе във влагалището. Това на теория не може да стане с аналeн с**с, но е възможно сперматозоиди да попаднат след това. Да, съществува такава опасност, но трябва сперматозоидите да влязат във влагалището. Ако си се почистила добре след това няма причини за притеснение. И стига сте се тъпкали с Ескапел за щяло и нещяло!

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).