Абониране

Въпроси и Отговори

1 vote
7k views

Здравейте момичета.Имам въпрос който не ми дава мира,и ме подлудява.Вчера правихме секс със приятеля ми и той свърши във дупето ми.Беше невероятно.В последствие обаче като влезнах в банята усетих как спермата му се стича надолу към вагината ми и ме е страх че може да е попаднала там където не трябва.Въпросът ми е възможно ли е да забременея,или сега стоя и си набивам филми само.Преди обяд отскочих до аптеката,взех Escapelle,и разбрах че върши работа до 3 дни след акта.Намирам се 2-3 дни преди овулация и точно поради това ме е страх толкова много.По принцип цикълът ми се нормализира през последната година и е между 22-24 дни.Но въпреки това сам на трънчета цялата,пък не искам и дума да става да споменавам на мама за това.Моля за бърз отговор

  • inyourmind asked 8 години ago
  • last active 2 години ago
0 votes
0 answers
6k views

Здравейте надявам се да ми отговорите на въпроса а той е следния
От 3 години насам мастурбирам и днес се замислих дали това е редно и дали ми вреди защото нямам първи цикъл а другите момичета имат знам че ще кажете че съм малка но трябва да ми помогнете и сега мстурбирането може ли да навреди на първия ми цикъл и ще ми дойде ли ако мастурбирам
И да знаете аз съм на 11 години !

  • Vanesa04 asked 8 години ago
  • last active 3 години ago
0 votes
0 answers
4k views

Здравейте, аз съм на 15 и все още нямам цикъл и много се притеснявам.Когато ми потича това бяло течение усещам как вагиналната ми област започва да тупти(знам че звучи странно, но е нещо като сърцебиене обаче там долу).
Моля ако някой е компетентен по този въпрос нека да ми обясни защо е това туптене.
Благодаря!

  • lllilitu asked 9 години ago
  • last active 3 години ago
0 votes
5k views

Искам да попитам, как мога да разбера кога ще ми дойде??
имам някаква странна течност, много малко бяла, почти прозрачна и слузеста от 1 година. Не знам какво е това, обаче нито ми прави проблем долу, нито даже и не го усещам, но понякога когато е много ми изцапва бельото.
Това признак ли е? Да се тревожа ли??
Моля за възможно най-скоро за отговор!

  • EvilKitty_Mrr asked 9 години ago
  • last active 3 години ago
0 votes
4k views

Проблемът ми е в това,че ме е страх да не би да се изцапам.Случи ми се веднъж(успях да го скрия с един суичър вързан на кръста,но не мога винаги да ходя така)и от тогава все ме е страх от това,без значение дали в училище или където и да е на публично място.Дори ме е страх да отида на плаж за да не би да ми се случи и там.

  • crazyxlover asked 9 години ago
  • last active 3 години ago
0 votes
4k views

Здравейте момичета,казвам се Зорница и след месец навършвам 14 а още нямам менструация и гърдите ми тепърва започват да се развиват(засега само лявата).Много ме беше срам да говоря по тази тема с кака,мама или някой друг преди време.Имам бяло течение още от 5 клас, но нищо друго. Последните месеци се засили и почнах да си нося по превръзка във чантата.До миналата година бях най-ниската в класа, но вече не е така (като се има предвид че в 1 клас бях най-високата).Висока съм 168 см,тежа около 42 кг и тренирам волейбол от 4 години.Преди месец някъде мама ми записа час при нейната гинеколожка и тя ми каза че съм прекалено слаба за височината си и трябва да съм минимум 45 кг и телесната ми мазнина да е над 15 % за да ми дойде,във противен случай нямало как да стане.Притеснявам се, защото всичките ми приятелки и съученички вече имат мензис,говорят си и коментират тампони или превръзки използват,само аз от целия клас нямам,стоя настрани и само слушам и се чувствам гадну :(Мама и тя ми разказва че и на кака,както и нейния цикъл е дошъл по-късно,да не се притеснявам и че е напълно нормално и моя да закъснее,но аз взех да се плаша вече.Ако може да изкажете мнението си, дали имам право да бъда параноичка номер 1,ще ви бъда много благодарна !!!

  • zorityy asked 9 години ago
  • last active 3 години ago
0 votes
0 answers
4k views

Здравейте! Искам да попитам понеже три дни преди морето трябва да ми дойде какво може да се направи за забавяне

0 votes
0 answers
4k views

От няколко дни ме боли корема написах още един въпрос свързан с болките.Чудехсе за болките дали ще ми идва и мисля че ми е спряло бялото течение.Незнам какво става!?Защо стана така или е съвсем нормално?

  • tedy_bu asked 9 години ago
  • last active 5 години ago
0 votes
4k views

Искам да питам къде точно боли корема преди първата менструация защото ме боли около пъпа понякога ме боли по-горе към стомаха и понякога по-долу към червата.

  • tedy_bu asked 9 години ago
  • last active 8 години ago
0 votes
0 answers
3k views

Искам да питам къде точно боли корема преди първата менструация защото ме боли около пъпа понякога ме боли по-горе към стомаха и понякога по-долу към червата.

  • tedy_bu asked 9 години ago
  • last active 5 години ago
0 votes
4k views

Здравейте!Аз съм на 12 години и все още не нося сутиен.Гърдите ми са малки,но вчера вкъщи пробвах един сутиен и ми стоеше хубаво и се харесах.Обаче ме е страх да отида на уч-ще с него,защото досега не съм носила и без него гърдите ми изглеждат по-малки.Пък и не знам как да кажа на мама,че искам да нося сутиен.
Просто искам да споделите и да ми дадете някакъв съвет.Благодаря предварително!!!

  • elincetyy asked 9 години ago
  • last active 3 години ago
0 votes
8k views

Здравейте момичета,казвам се Елисавета и съм на 12 г.Искам да помоля за малко помощ,относно използването на тампони.Първата ми менструация дойде преди 3 месеца(през февруари и то само някакво зацапване по гащичките)и така до вчера.Казах на мама и тя ми даде ежедневна превръзка.Поговорихме си за менструацията и какво да ползвам по време на този период,превръзки,тампони и т.н.Днес имахме плуване и преди часа отидох до тоалетната да си сложа тампон.Следвах инструкциите,но не успях да го поставя.Изхабих 5 или 6 тампона и незнам защо но винаги усещах дискомфорт,когато тръгнех да ходя …. ужас.Искам да разбера какво ми има че не успях да го поставя,как се чувстваш когато си със тампон,болезнено ли е поставянето и има ли вариант да не мога да го изкарам.Вече взех и да си мисля някакви глупости,понеже доста се уплаших днес.Моля за бърз отговор

  • elincetyy asked 9 години ago
  • last active 3 години ago
0 votes
5k views

здравейте!искам да споледя една история с вас.Прочетох от интернет ,че чай от магданоз предизвиквало цикъла,имам проблеми с цикала ,,винаги ми е нередовен и се притеснявам много,искам да пробвам това с магданоза ,но дали не е вредно и дали ще се накара цикала ми да дойде? моля ви помогнете 🙁 не ми е дошло от 3 месеца 🙁

  • selime asked 9 години ago
  • last active 3 години ago
0 votes
3k views

Здравеите почти на 13 съм и за втори път ми тече прозрачна течност от лявата гърда не е точно от зарното а половин сантиметър над него не е лепкава течност не ме боли мястото а просто потече една две капки два пъти в рамките на месец и половина какво е това и да се притеснявам ли благодаря предварително ! :)

  • mimi asked 9 години ago
  • last active 8 години ago
0 votes
4k views

zdraveite!
az sam na 13 godini,imam menzis ot 1 godina i vinagi mi e neredoven,maika kaza che shte me zavedee na lichniya lekar,
Pritesnena sam zashtoto za parvi pat otivam za takava tema,shte me pita li dali sam mastorbirala ili neshto drugo?
molya vi pomognete:(

  • selime asked 9 години ago
  • last active 3 години ago
0 votes
3k views

Амммм искам да кажа че бих се радвала да споделите мнение за превръзки и ежедневни превръзки. лек ден!

  • kiki asked 9 години ago
  • last active 8 години ago
0 votes
4k views

Имам обилно бяло течение, всичко му е наред но само количеството му е голямо. За мен е малко странно.Какво мислите ?

  • kiki asked 9 години ago
  • last active 8 години ago
0 votes
5k views

Днеска видях че имам 1 капка кръв в гащите да знам може само да е една капка но е знак че ще ми дойде нали? Но преди когато се съмнявах ме болеше в страни или долу. Да заправих да спомена че съм на 13. Лек ден!

  • kiki asked 9 години ago
  • last active 7 години ago
0 votes
4k views

Здравеите скоро правя ще 13 години имам вагинално течение от 2 години добре развиващи се гърди (според теглото и височината ми) иначе казано всички предвестници на менструацията но още я нямам нормално ли е? И дали има нещо общо че пре 2 години сученички ме излъгаха че ако си скъсам химена ще ми доиде (те казаха че на тях така им е дошло и ако го направя и на мен ще ми доиде ) дали има нещо общо
Благодаря предварително!:)

  • mimi asked 9 години ago
  • last active 9 години ago
0 votes
5k views

На 13 съм и от повече от година се самозадоволявам. Днес следобед пробвах с 3 пръста и имаше малко кръв(не е време за цикъла ми). Не мога да кажа и на майка ми за това. Много съм уплашена. Дали съм се отворила или съм се наранила. Моля за съвет!

  • дани asked 9 години ago
  • last active 8 години ago
Showing 1 - 20 of 136 results
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).