Абониране

Как? Просто... Как?

1
1

Здравейте! Както вече сте разбрали от заглавието се чудя как да направя нещо… И то е- да говоря с майка си по темата цикъл. Има неща, които не зная и търся в Интернет, но не мога да намеря. Смятам, че майка ми най- добре ще ми обясни това, което не ми е ясно, но при всеки опит да разговарям с нея или се караме или ми прави забележка за нещо… Моля ви дайте ми съвет как най- сетне да говоря с нея. Благодаря предварително!

  • You must to post comments
0
0

Здравей Ема, не намери ли нещо полезно в серията статии

Как да говорим с мама за пубертета

Трябва предварително да изградиш подхода си и да бъдеш особено търпелива. Моля те, опитай да структурираш разговора предварително. Почисти и подреди стаята си. Направи така, че да я предразположиш за разговора. Може да започнеш с това, че искаш да поговорите малко и първо да й кажеш, че си почистила и подредила стаята си, да кажеш че в училище днес нищо не се е случвало (или еди какво си е станало, но гледай това да не измества фокуса на разговора) и едва след това да преминеш по някой от сценариите описани в серията статии.

Искрено ти пожелавам успех – няма по-добър приятел и помощник от майка ти в този момент. Тя е човекът, който дори да не знае отговорите на някои въпроси ще ти даде достатъчно сигурност и подкрепа да ги откриеш сама.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).