Абониране

Какво става с мен?

какво става с мен през пубертета
Истината за пубертета? – Нека си го кажем направо: да си тийнейджър си е гадна работа. За съжаление обаче си е просто част от израстването от малко момиченце до зряла жена. Досадно или не много скоро ще разбереш, че това „израстване” включва драматични промени, както в тялото, така и в съзнанието ти. Всички тези главоломни изменения, странности и леко неудобни теми се изчерпват с една проста дума – пубертет.

Пубертетът – никой не те пита дали ти харесва или не, това е просто част от живота. Най-малкото, което можеш да направиш е да го изживееш спокойно и да запазиш хубави спомени от най-прекрасните си години. ОК. И все пак как да се справим с пубертета? Най-добрият начин е просто да знаеш какво следва…

Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).