Абониране

Нямам никакъв бюст

Answered
1
1

Здравейте! Аз съм на 11 ще ставам на 12 и нямам абсолютно никакъв бюст,като дъска. Дори и за най-малкият вид бюстие не ставам ,а всички мои приятелки носят големи бюстиета и сутиени. Аз също така и редовно ходя на плуване и на състезания. И от никаквите си гърди се чувствам неудобно и неприятно. Имате ли някакъв съвет?

  • You must to post comments
Best Answer
1
1

Здравей,

Бъди сигурна, че няма нищо нередно в това, а дори напротив – това е знак за добър хормонален баланс в тялото ти и за нормална скорост на развитие. Повярвай ми, преждевременното развитие въобще не е оферта – това е знак за дисбаланс в хормоните, което в по-късна възраст създава проблеми от различно естество – гинекологични, козметични и какви ли още не… На 12 години си е направо задължително да нямаш бюст, ако питаш мен… все пак си само на 12, а повярвай, няма нищо по-красиво от естествената и нормалната за възрастта красота! А ако приятелките ти ти злобеят защото имат цици ги уведоми най-любезно, че преждевременното развитие носи след себе си проблеми с хормоните, което не само предизвиква болезнен цикъл, ами и разни гадости като напълняване, носещо със себе си стрии от преждевременния растеж, пъпки по лицето и тялото, окосмяване по лицето или прекомерно окосмяване на други части и всичко това не повод за гордост, а даже обратното, защото няма нищо женствено в това да се превърнеш рязко от човек в космато, дебело и пъпчиво чудовище със стрии и на всичкото отгоре с нередовен и болезнен цикъл. Повярвай ми, ти си щастливка, че се развиваш с нормашна скорост днес и ако тези фльорци ти се правят на важни, моментално ги постави на място. А след време можеш да им припомняш колко са били глупави… повярвай, това е върховно удоволствие. :)) Затова се радвай на здравето си и бий шута на всякакви тревоги за гърдите си, защото те са прекрасни и не забравяй да се усмихвашвсеки път, когато се огледаш в огледалото или на някия витрина :)

  • You must to post comments
0
0

Imam edna priyatelka na 12 godini i tya ima sishtiya problem,no az mislya che ne tryabva da se pritesnyavash,zashtoto na vseki organizma mu e razlichen.:)

  • You must to post comments
Showing 2 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).