Абониране

Дали трябва да носим специални превръзки за бялото течение?

Answered
1
1

Здравейте аз съм на 12 години и имам бяло течение.Почти винаги ми става мокро на бельото и не ми е много комфортно.(да добавя нямам менструация).

  • You must to post comments
Best Answer
1
1

Здравейте момичета! Случайно попаднах на този сайт и реших да се регистрирам, защото мисля, че мога да ви бъда полезна. Пламина относно бялото течение най-добре е да споделиш на майка си и заедно да отидете на гинеколог.Аз имам малко повече опит от теб на 18 съм и съм ходила на лекар точно за това. Гинеколожката ми каза,че само по себе бялото течение не е проблем и всяка жена го има. Но ако забележиш, че има промяна в цвета или неприятна миризма това може да е инфекция. Затова смятам, че такива неща е най-добре да се проверяват от лекари. Не разчитайте само на съвети в интернет. 😉

  • You must to post comments
1
0

Здравей Пламина, има така наречените ежедневни превръзки. Те са тънички и далеч по-удобни от обикновените превръзки. Има варианти със силно пресован хигроскопичен материал, при тях превръзката е не по-дебела от 5-8 милиметра. Потърси ги в аптеката, дрогериите или дори някои от по-големите магазини. Предлагат се във варианти с и без крилца.

  • You must to post comments
0
0

И аз съм така но тиказали на майка си и как аз не мога присто не знам

  • You must to post comments
Showing 3 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).