Абониране

Как да стегна корема

1
1

Здравейте!

Аз всъщност съм много слаба. Имам стегнати карака, защото стм балерина, но проблема ми е корема. Искам да го стегна, защото изглежда разпуснат на фона на тялото ми. Моля да ми дадете съвет, за да стане плосък и стегнат,!

О, и по бански се го свивам, защото изглеждам СТРАННО!

  • You must to post comments
0
0

Здравей Ири,

темата е много хубава и реших да я разработя в серия от статии тук Стегнат и плосък корем. Надявам се серията ще ти бъде полезна. Тъй като ти, като балерина спазваш някакъв режим на хранене и спортуване, може да започнеш директно с упражнения за корема. И едно наистина важно нещо – избягвай вредните храни – енергийни бомби (вафли, чипс, кроасани, бонбони и в общи линии всичко пакетирано в магазинчето до училище), храни се редовно (първата статия от серията е именно за правилното хранене). И накрая – постави си простичка цел: до лятото да изглеждаш така както искаш, напълно постижимо е!

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).