Абониране

Първи гинекологичен преглед

първи гинекологичен преглед
Прегледите при гинеколога са още едно ново нещо, с което момичетата се сблъскват през пубертета. Макар и малко притесняващо в началото, редовният гинекологичен преглед е най-добрия начин да опознаеш своето тяло и да го поддържаш в добро здраве. Редовните прегледи могат да идентифицират евентуални проблеми в тяхната най-ранна фаза. Една от най-полезните страни на прегледа при гинеколога е, че спокойно можеш да обсъдиш своите въпроси и притеснения. За момичетата, които вече са сексуално активни, прегледът при гинеколога е особено важен. Ето някои от най-често задаваните въпроси за първите срещи с гинеколога:

  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).