Абониране

Какво ще ме пита гинеколога при тест за венерически болести?

Преди теста за венерически болести гинекологът ще ти зададе серия въпроси, с които цели да установи вероятността от различни типове заболявания както и да назначи правилните изследвания. Важно е да се подготвиш и да отговориш честно и вярно на всеки от въпросите.

  • Колко сексуални партньора си след последния гинекологичен преглед?
  • Колко сексуални партньора си имала изобщо?
  • Имала ли си сексуален контакт с момчета, с момичета?
  • Правила ли си орален секс? Правили ли са ти орален секс?
  • Правила ли си анален секс?
  • Използвала ли си презервативи?

Тези въпроси изглеждат твърде лични, но е изключително важно да отговориш на тях без прикриване на истината за да може лекарят да си състави ясна картина на здравните рискове, на които може да си била изложена за да определи необходимите тестове.

  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).