Абониране

Какво ще каже гинекологът на родителите ми?

Повечето лекари са свикнали да пазят информацията за клиентите си в тайна. Естествено това не винаги е така особено ако гинекологът е дългогодишен лекар на майка ти или кака. Има и моменти, в които просто няма как да се гарантира пълна конфиденциалност. За да си сигурно можеш предварително изрично да помолиш гинеколога да не обсъжда въпросите, които му задаваш с родителите ти. Тактичният специалист ще ти каже ако е наложително да сподели с родителите ти информацията, която е получил в резултат на прегледа. В едно можеш да си сигурна – ако гинекологът настоява да сподели нещо с майка ти със сигурност има за какво и се налага да преодолееш страха и притеснението си.

  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).