Абониране

Може ли самозадоволяването да повлияе на редовността на менструацията?

Не. Самозадоволяването няма нищо общо с редовността на цикъла или със способността за забременяване. Много хора са чували куп митове за мастурбирането – че причинява болести, спира растежа, причинява умствени проблеми. Нито един от тях не е верен.

Счита се, че самозадоволяването е изключително интимен акт и обсъждането му е крайно неприемливо. В пубертета информацията за мастурбирането се предава като по свръхсекретен развален телефон. Голяма част от това, което обсъждат връстниците ти рядко има нещо общо с истината. Ако имаш някакви реални притеснения и въпроси е най-разумно да ги обсъдиш с гинеколога си

  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).