Абониране

Момчетата имат ли гинеколог?

Въпреки, че момчетата не се срещат с лекар толкова често като момичетата, те също трябва да бъдат прегледани от специалист ако са имали орален, анален или вагинален сексуален контакт. След случаен сексуален акт прегледът за венерически болести е задължително условие за ранно диагностициране при наличието на инфекции. За друг род проблеми момчетата ходят при уролог. С уролога те могат да обсъждат важни за тях въпроси и проблеми свързани с мъжката полова система, секса, отношенията с момичетата и т.н.

  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).