Абониране

Майка ми ще присъства ли на прегледа при гинеколога?

В общия случай това зависи от теб. Много момичета се чувстват по-спокойни, когато майка им е в кабинета (особено при първия гинекологичен преглед). За други е притеснително и предпочитат да са сами с лекаря или сестрата. Обикновено гинекологът ще попита преди да започне прегледа дали предпочиташ майка ти да остане в кабинета или не. Някои лекари директно ще помолят майка ти да напусне, така че ако искаш да остане е хубаво да я предупредиш предварително.

Лекарят и сестрата са медицински лица, за тях прегледите са нещо нормално и е част от професионалната етика да пазят информацията за пациента. Не трябва да се притесняваш да обсъждаш различни въпроси с лекаря или сестрата. В интерес на истината това са хората, които би могла най-лесно да попиташ за „трудните“ теми и да получиш наистина компетентно мнение.

Трябва да прочетеш и това:

  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).