Абониране

Отностно първия цикъл

0
0

Искам да попитам, как мога да разбера кога ще ми дойде??
имам някаква странна течност, много малко бяла, почти прозрачна и слузеста от 1 година. Не знам какво е това, обаче нито ми прави проблем долу, нито даже и не го усещам, но понякога когато е много ми изцапва бельото.
Това признак ли е? Да се тревожа ли??
Моля за възможно най-скоро за отговор!

  • You must to post comments
0
0

Tova sluzeco tecenie se narica byalo tecenie i e priznak ce shte ti doyde. Kogato e obilno oznacava ili imas nastinka ili menstruaciyata ti e nablizo. Nyama povod za ptitesnenie.lek den.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).