Абониране

предизвикване на цикъл

0
0

здравейте!искам да споледя една история с вас.Прочетох от интернет ,че чай от магданоз предизвиквало цикъла,имам проблеми с цикала ,,винаги ми е нередовен и се притеснявам много,искам да пробвам това с магданоза ,но дали не е вредно и дали ще се накара цикала ми да дойде? моля ви помогнете 🙁 не ми е дошло от 3 месеца 🙁

  • You must to post comments
0
0

Здравей, Селиме
1 Ако имаш нередовен цикъл не е нищо страшно! В началото може да е така нередовен, но после менструацията свиква към нормалния си цикъл.

2 Чаят от магданоз няма никаква вреда, а полза…има витамини,полезни вещества и т. н. Не знам дали ще помогне но опитай. Ще ни кажеш после резултата нали?
Лек ден!

  • selime
    blagodarq ti :) shte opitam chaya ot magdanoza i shte vi pisha dali podeystva :)
  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).