Абониране

просто искам да споделя с вас!

Answered
0
0

Днеска видях че имам 1 капка кръв в гащите да знам може само да е една капка но е знак че ще ми дойде нали? Но преди когато се съмнявах ме болеше в страни или долу. Да заправих да спомена че съм на 13. Лек ден!

  • You must to post comments
Best Answer
1
2

Здравей!Поздравления, вече ти е дошло!Съвсем нормално е първият път да тече съвсем малко кръв, дори и една капчица.И при мен беше така.Започни да носиш дамски превръзки в чантата си(ако не носиш, естествено).
Дано да съм помогнала!:)

  • You must to post comments
0
0

И аз бях така, но спокоино ще ти доиде! Няколко пъти имаше само по капка две в бикините ми, но сега е нормален цикъл. При мен 1 месец след тази капка си тръгна нормално така че СПОКОИНО и не му висли много. :)

  • You must to post comments
0
0

много благодаря !

  • You must to post comments
Showing 3 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).