Абониране

Дали се отворих?

0
0

На 13 съм и от повече от година се самозадоволявам. Днес следобед пробвах с 3 пръста и имаше малко кръв(не е време за цикъла ми). Не мога да кажа и на майка ми за това. Много съм уплашена. Дали съм се отворила или съм се наранила. Моля за съвет!

  • You must to post comments
0
0

ne iskam da te plasha,no moje i da si otvorena :(

  • You must to post comments
0
0

Znam che hi h ne ti se iska no trqbva da se konsultirash s genekolog ili zaduljitelno na maika si ako ti e tolkova neudobno izmisli neshto drugo koeto opravdava slucheq

  • You must to post comments
Showing 2 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).