Абониране

страх от изцапване?

0
0

Проблемът ми е в това,че ме е страх да не би да се изцапам.Случи ми се веднъж(успях да го скрия с един суичър вързан на кръста,но не мога винаги да ходя така)и от тогава все ме е страх от това,без значение дали в училище или където и да е на публично място.Дори ме е страх да отида на плаж за да не би да ми се случи и там.

  • You must to post comments
0
0

Nyama strasno vinagi si slagay ejednevni prevrizki zada ne te inanada. Imay rezevrni prevrizki. I kogato si na plaja gleday da ne e okolo dnite koito pcakvas ili tamponi NO TRYABVA DA GI SMENIS PRI VSAKO IZLIZANE OT VODATA .OK.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).