Абониране

Относно тампоните ... моля за малко помощ !!!

0
0

Здравейте момичета,казвам се Елисавета и съм на 12 г.Искам да помоля за малко помощ,относно използването на тампони.Първата ми менструация дойде преди 3 месеца(през февруари и то само някакво зацапване по гащичките)и така до вчера.Казах на мама и тя ми даде ежедневна превръзка.Поговорихме си за менструацията и какво да ползвам по време на този период,превръзки,тампони и т.н.Днес имахме плуване и преди часа отидох до тоалетната да си сложа тампон.Следвах инструкциите,но не успях да го поставя.Изхабих 5 или 6 тампона и незнам защо но винаги усещах дискомфорт,когато тръгнех да ходя …. ужас.Искам да разбера какво ми има че не успях да го поставя,как се чувстваш когато си със тампон,болезнено ли е поставянето и има ли вариант да не мога да го изкарам.Вече взех и да си мисля някакви глупости,понеже доста се уплаших днес.Моля за бърз отговор

  • You must to post comments
0
0

Здравей!Аз съм на 13 години ,но разбирам от тези неща.Не знам какво ти е казала майка ти ,но не трябва да носиш тампони защото ЩЕ СЕ ОТВОРИШ И ЩЕ ИЗГУБИШ ДЕВСТВЕНОСТТА СИ!!!!!!Не си слагай тампони и прочети в интернет за повече информация!!!!!!

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).