Абониране

менструация

0
0

zdraveite!
az sam na 13 godini,imam menzis ot 1 godina i vinagi mi e neredoven,maika kaza che shte me zavedee na lichniya lekar,
Pritesnena sam zashtoto za parvi pat otivam za takava tema,shte me pita li dali sam mastorbirala ili neshto drugo?
molya vi pomognete:(

  • You must to post comments
0
0

Здравей, Селиме
По принцип се отива при гинеколог там си на четири очи (само двамата). За личния лекар мисля че ще ти предпише лекарство, не бой се.Лека нощ!

  • selime
    blagodarq ti :)
  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).