Абониране

Как да кажа на мама да ми купи сутиен

0
0

Здравейте!Аз съм на 12 години и все още не нося сутиен.Гърдите ми са малки,но вчера вкъщи пробвах един сутиен и ми стоеше хубаво и се харесах.Обаче ме е страх да отида на уч-ще с него,защото досега не съм носила и без него гърдите ми изглеждат по-малки.Пък и не знам как да кажа на мама,че искам да нося сутиен.
Просто искам да споделите и да ми дадете някакъв съвет.Благодаря предварително!!!

  • EvilKitty_Mrr
    Аз също съм с такъв проблем.. Ако може някой да отговори по-скоро ще съм много благодарна :)
  • You must to post comments
0
0

Здравей elincetyy … Ако бюста ти си личи,значи ти е време за сутиен.Не трябва да се страхуваш от майка си а напротив,тя трябва да е твоята най-добра приятелка.Особенно на тази възраст.При мен се случи така …. Отидохме на екскурзия и със приятелки си купихме заедно сутиени.Нищо не бях и казала.Една вечер дойде в моята стая и ми видя гърдите.Изръси нещо от сорта на … Трябва да проведем няколко разговора със теб и … така се започна.Започни някоя тема,попитай я нещо например … Мамо, колко голяма беше, когато ти дойде за пръв път ? Или пък … Може ли да отидем до аптеката заедно? Имам нужда от твоя съвет за някои женски неща ? Хванете се,обиколете магазините.Кажи и че почти всички момичета от класа ви носят сутиен и ти се срамуваш,че не си като тях.Направи го просто и лесно,все пак си момиче.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).