Абониране

менструация

0
0

Здравеите скоро правя ще 13 години имам вагинално течение от 2 години добре развиващи се гърди (според теглото и височината ми) иначе казано всички предвестници на менструацията но още я нямам нормално ли е? И дали има нещо общо че пре 2 години сученички ме излъгаха че ако си скъсам химена ще ми доиде (те казаха че на тях така им е дошло и ако го направя и на мен ще ми доиде ) дали има нещо общо
Благодаря предварително!:)

  • You must to post comments
0
0

i az se pitam sicoto, vsicko mi e razvito no nqmam menzis

  • You must to post comments
0
0

Здравей Мими,
Аз съм в също като теб чакам си цикъла да дойде но не си скъсах химена.Мисля че не пречи на менструацията ти, но не съм лекар.И помни няма да останеш без цикъл ще ти дойде и не прави грешка като тази да скъсаш химена. Целувки и лек ден!

  • You must to post comments
Showing 2 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).