Абониране

Може ли да нося вчерашната превръзка ако е още чиста?

Не, не е добра идея да носиш вчерашната превръзка или превръзката, с която си прекарала нощта дори ако по нея няма никакви следи от кръв или течение. По принцип една превръзка се носи само няколко часа независимо от вида и. Бактериите могат да се развият едва за няколко часа.

Бактериите могат да причинят неприятна миризма дори ако редовно се грижиш за интимната си хигиена. Слагането на същата превръзка след душ е все едно да обуеш чорапите от физическото отново.

Смяната на превръзката трябва да стане част от сутрешната ти хигиена. Тялото ти и съученикът ти по чин ще ти бъдат много благодарни.

  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).