Абониране

Ще чувствам ли отпадналост поради загуба на кръв през менструацията?

Не. Обикновено по време на една менструация губиш около шест супени лъжици кръв. Това е твърде малко количество за да повлияе на организма ти. Останалото са части от неизползваната за забременяване вътрематочна обвивка и други течности. След като менструацията ти приключи цялото количество чялото количество течност, която ще е загубил организма ти се равнява на половин до една чаша.

При някои жени менструацията протича с по-обилно кръвотечение. Те трябва да използват макси превръзки или тампони през няколко часа и редовно да се консултират с лекаря си

  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).