Абониране

Как да разбера дали цикълът ми е нормален?

Всяко момиче на света е различно и уникално. Начинът на протичане на месечният цикъл при теб е различен от протичането на месечния цикъл при кое да е друго момиче. Отделно от това един цикъл може да се различава от друг цикъл. Понякога броят дни ще е различен, друг път дните на менструацията.

Може да отнеме известно време докато тялото ти започне да преминава през циклите плавно и редовно. Може да имаш леко течение или силно течение. Дори е възможно през някой месец да пропуснеш. Менструацията може да ти закъснее ако се разболееш. Може да закъснее ако се тревожиш за нещо (дори за класното по литература). Понякога може да закъснее дори без никаква видима причина. Обикновено с израстването менструациите стават по предвидими.

  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).