Абониране

Срамът и мастурбацията

Много хора изпитват неудобство, срам и дори вина от самозадоволяването. Ако в ранна възраст самозадоволяването е било забранена тема или са насаждани предубеждения е напълно възможно чувството за вина да остане дори в зряла възраст. Приблизително половината от мъжете и жените, които мастурбират изпитват вина за това.

Негативните усещания и чувството за срам и вина биха могли да повлияят на нашето здраве и чувството ни за щастие. Самозадоволяването е индивидуално решение на всеки човек. Ако изпитваш срам или вина, че не можеш да преодолееш желанието си то може би би било подходящо да поговориш с някого – гинеколога, личния лекар или друг възрастен, на когото наистина имаш доверие.

  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).