Абониране

Повръщане при менструация

На доста момичета се случва да повръщат или да усещат гадене точно преди менструацията. Вероятната причина са хормоналните промени. Обикновено неприятното усещане отминава след ден-два. Консултацията с личния лекар може да ти помогне – лекарят ще ти изпише нещо против гаденето и за успокояване на менструалните болки.

Понякога лекарите изписват хапчета за регулиране на цикъла (погрешно наричани у нас противозачатъчни). Вероятно с времето ще откриеш, че поемането на по-малки от обичайното количества храна, но пък по-често също помага.

Кога да се срещнеш с лекаря?

  • ако повръщаш много
  • ако ти се гади повече от един-два дни
  • ако не можеш да задържаш течности
  • ако повръщането се влошава с времето

Важното е да не допуснеш дехидратиране на организма си и да се установи дали менструацията е единствената причина за състоянието ти

  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).