Абониране

Вредно ли е да спя със сутиен?

Не, не е вредно стига да не ти пречи да спиш. Ако гърдите ти са твърде чувствителни дори това може да е препоръчително.

Този въпрос обаче има още едно тълкувание: открай време се носят митове за спането със сутиен. Истината е, че няма научно доказателство, което да доказва кой да е от тези митове. Спането със сутиен не може да помогне на гърдите да се стегнат и повдигнат. Няма никаква връзка с рака на гърдата и по никакъв начин не може да намали размера на гърдите или да забави растежа им. Също така не е вярно, че сутиените с банели повишават риска от рак на гърдата.

Някои жени спят със сутиен, защото така се чувстват по-удобно. За нощен сутиен е най-добре да избереш безшевен сутиен, без банели и от естествени материи. Сутиенът не трябва да е твърде тесен или да има части, които ти убиват.

В интерес на истината никога не би трябвало да носиш неудобен сутиен. Важно е да определиш подходящия размер сутиен и да избереш сутиен, който ти е удобен.

  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).