Абониране

Натрупване на килограми за уголемяване на бюста?

natrupvane-na-kilogrami-za-uvelichavane-na-byusta
В лъскавия свят на модата типичния модел има малко или почти никакви подчертани женски форми. За много жени това е моделът за подражание и милиони жени постоянно се подлагат на всякакъв род диети за да го постигнат. Особеното е, че ако видите фотомодел наживо е много вероятно да определите момичето като кльощаво. Много момичета с подобна структура на тялото постоянно се оплакват, че им липсват някои типично женствени форми и с удоволствие биха добавили малко килограми на дупето и гърдите. Изненадващо е колко трудно се оказва това.

Един от честите съвети за уголемяване на бюста е „качи няколко килограма“. Този съвет обаче е валиден само за момичетата с тегло под нормата. За момичета в норма или с наднормено тегло качването на още няколко килограма ще доведе до други козметични проблеми дори да реши проблема с пълненето на сутиена.

Как да определиш дали качването на килограми за уголемяване на бюста е правилното решение за твоето тяло?

На първо време трябва да се убедиш, че причината за малкия бюст се дължи на недохранване. Много прост и бърз начин е да определиш своя индекс на телесна маса и ако попадаш в категорията недохранване или ниско в категорията на нормалното тегло да направиш промени в диетата си с цел да качиш няколко килограма. Ако си в жълтата или червената зона идеята да качваш килограми изобщо не е за теб.

Тази статия е част от темата

Уголемяване на гърдите през пубертета
Има ли храни за уголемяване на бюста?
Отговорът на този въпрос е да... и не. Идеята за увеличаването на приема на определени храни е да се вдигнат нивата на естроген в тялото.
Упражнения за уголемяване на гърдите
Хубав, полезен и здравословен начин да решим проблема с малкия бюст е да си подготвим серия упражнения за уголемяване на гърдите. Макар и гърдите сами
Пластична операция на гърди през пубертета
В последно време има тревожна тенденция за значително увеличаване на готовите да се подложат на операция за увеличаване на гърдите момичета. на този етап
Гърдите са главно съставени от мастна тъкан. Ако в тялото ти няма достатъчно мастна тъкан просто няма как да се образуват големи гърди. Липсата на достатъчно мазнини може да доведе и до нарушения в менструалния цикъл. Качването на няколко килограма обаче далеч не е толкова лесна работа особено ако искаш резултатът да си проличи само на желаните места. Обикновено килограмите веднага се „лепят“ по дупето и ханша и трудно се качват до гърдите. Нещата стават още по-сложни в периода на пубертета. Сега тялото се развива толкова динамично, че опитите да го скулптурираш рядко водят до желания успех.

Увеличаването на теглото води и до някои рискове. Ако нямаш наистина бърз метаболизъм можеш да се окажеш в другата крайност – не можеш да спреш напълняването. Само по себе си наднорменото тегло води до други здравни рискове.

И след всичко това – как да качиш няколко килограма и да ги насочиш на правилното място?

На първо място – храни се здравословно. Въпреки, че се опитваш да увеличиш мастната тъкан в организма последното нещо, което трябва да ядеш са мазните храни.

  • Избягвай пържено (включително чипс, царевични пръчици, снаксове и горе долу всичко в шумоляща цветна опаковка в училищната лавка), полуфабрикатите, енергийните бомби (шоколадови десерти, вафли, енергийни и газирани напитки).
  • Наблегни на плодове, зеленчуци, ядки, пилешко месо (печено или варено), риба. Можеш да прегледаш препоръчваните храни за уголемяване на бюста като обърнеш внимание на балансираното хранене.
  • не пропускай хранене – най-добрият начин да помогнеш на организма си да усвои храната правилно е като му създадеш „навик“ за прием и обработка. Не пропускай хранене. Храни се често – 4-5 пъти дневно, на умерени порции. Във всяко хранене се постарай да включиш различни хранителни групи
  • Не увеличавай рязко приема на калории – дори да си била на диети до момента или да смяташ, че трябва рязко да качиш тегло (това със сигурност не звучи разумно! обсъди го с личния лекар) не трябва да увеличаваш бързо приема на калории. Организмът ти е свикнал с един тип храни и калории, не го подлагай на стрес като започнеш да се тъпчеш. Изключването на вредните храни и преминаването на здравословна диета е едно много добро начало. След това постепенно ще увеличиш приема на храната.

Всяко прекаляване с определен вид храна лишава организма ти от важни съставки и може да забави развитието на тялото включително и да попречи на правилното натрупване на тегло. С думи прости – дори да ядеш по килограм леблебия дневно няма да ти пораснат гърди ако не приемаш полезни храни от всички хранителни групи.

На следващо място – необходимо ти е движение. Правилното качване на тегло задължително е свързано с увеличаване на физическата активност. Ако до момента не си се занимавала активно със спорт то непременно с преминаването към здравословното хранене трябва да увеличиш и активността си. Само ходенето пеш до училище и висенето в салона в часовете по физическо е абсолютно недостатъчно. Можеш да започнеш с нещо леко – няколко прости раздвижващи упражнения и да преминеш към редовна серия упражнения. Ако ти трябва стимул има специални упражнения за уголемяване на гърдите и можеш да преминеш към тях.

И накрая – трябва ти редовна и пълноценна почивка. На първо време се научи как да се справяш със стреса и да разпускаш. Един отличен начин е да се научиш да медитираш или да практикуваш йога за момичета. Естествено – нуждаеш се от пълноценен и спокоен сън всяка нощ.

  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).