Абониране

Дали гърдите ми са нормални?

Няма нужда да се отбелязва, че гърдите са различни при различните жени. Толкова различни, че почти всичко се счита за нормално. Гърдите са с различни размери, форми и зърна. Освен това в процеса на развитие на гърдите те постоянно се променят.

Гърдите могат да бъдат от съвсем малки до наистина големи и изглежда в повечето случаи ние губим твърде много време и енергия да се чудим как да направим нашите по-малки или по-големи. Независимо от размера си те са нормални.

Малки гърди: Доста момичета се притесняват, че малките гърди ги правят по-малко женствени. Това е много погрешно схващане, защото примерите с наистина привлекателни жени с малък бюст са неизчерпаеми. Освен това малкият бюст по никакъв начин не може да повлияе на кърменето и не е признак на по-малка сексуалност. Малките гърди са също така привлекателни като големите, далеч по-важно е себеусещането и самочувствието на момичето или жената.

Големи гърди: Ако момичетата с малки гърди могат да се чувстват недостатъчно сексапилни, момичетата с големи гърди се приемат за стереотип за сексапилност. Това далеч не е толкова приятно колкото звучи на пръв поглед. Много момичета с голям бюст страдат от усещането, че бюстът им е единственото, което се забелязва у тях. Това също е твърде едностранчиво и неправилно твърдение. Ако си момиче с голям бюст не трябва да чувстваш това като наказание и да се концентрираш само върху това. Можеш спокойно и пълноценно да живееш живота си и да бъдеш сигурна, че всички твои други добри черти (и физически и на характера ти) могат да бъдат забелязани. Просто трябва да бъдеш убедена, че ти имаш редица достойнства и качества и трябва да се гордееш с тях.

Различни гърди: Счита се, че гърдите винаги са различни. При всички жени има някаква разлика и едната е по-голяма от другата. При някои жени и момичета разликата е практически незабележима, при други е осезаема. В периода на пубертета тревогата „различни гърди“ често е неоснователна. Гърдите могат да се развиват с различни темпове. Практически всичко е нормално. Ако толкова много те притеснява разликата можеш да използваш подплънка от едната страна на сутиена. Факт е, че дори след пубертета при много жени разликата в гърдите се забелязва в някаква степен. Така както лицето ни не е напълно еднакво отляво и отдясно, така и гърдите имат някакви, къде по-големи, къде по-малки разлики.

  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).