Абониране

Комплект за менструация

Понякога менструацията може да те изненада. Дори все още да не ти е идвало би трябвало да се подготвиш. С този комплект за менструация винаги ще имаш най-необходимото ако първата ти менструация се случи на възможно най-неподходящото място – в училище, на лагер или на гости у приятелка. Ако имаш подръка комплект за менструация в едно поне можеш да си сигурна – разполагаш с всичко нужно за да се справиш със ситуацията и то без никой да разбере какво се случва.
Комплектът за менструация е подходящ подарък за приятелка, по-малката сестра или дори добър начин за започване на разговор с мама по темата за пубертета.

Как да си направиш комплект за менструация?

menstruation_kit_bagТрябва ти една неголяма чантичка, в която да държиш всичко. За предпочитане е чантичката да е непрозрачна и със закопчалка. Ако нямаш нищо подходящо под ръка дори един моливник от книжарницата ще свърши работа.
  • един-два тампона (ако използваш)
  • 2-4 ежедневни превръзки (по-тънки и без крилца)
  • 2-4 превръзки с крилца (по-дебели)
  • обезболяващо – трябва да ти го изпише лекар!
  • поне един чифт чисто бельо
  • 1-2 найлонови торбички за пране или отпадъци
  • пакетче носни кърпички – сухи
  • пакетче мокри кърпички – от малките пакетчета по 20-25 кърпички
  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).