Абониране

Ако използвам тампон ще бъда ли още девствена?

Някои момичета се притесняват, че ако използват тампон през менструацията това ще наруши девствеността им. Истината е, че някой се счита за девствен ако никога не е имал сексуален контакт. Поставянето на тампон определено не е същото като секса.

Добре, защо тогава този въпрос се повдига толкова често? Девствените момичета обикновено имат химен (девствена ципа). Хименът е много тънко парченце кожа, което частично закрива отвора на вагината. За много хора девствеността се определя от целостта на химена.

Много често хименът се разрушава именно при първия полов акт, но той може да бъде разкъсан и по много други начини нямащи нищо общо със секса. Да, възможно е поставянето на тампон да разкъса химена (въпреки, че обикновено това не се случва). Дори тампонът да разкъса химена, момичето продължава да си бъде девствено до първия сексуален акт.

Трябва да прочетеш и това:

  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).