Абониране

Как да говоря с мама за пубертета? – Примери

razgovor-s-mama-primeri
Въпреки добрата подготовка за разговор с мама за пубертета, понякога както и да го мислиш не можеш да намериш първите няколко думи. Нахвърлях няколко примера. Просто си избери този, който ти пасва най-много и го промени както ти е удобно. След това просто хвани телефона и изпрати един SMS или остави бележка (естествено там където само и единствено мама ще я намери).

Първи пример

Мила мамо,
сигурно очакваш, че ще искам да поговорим за това, че аз пораствам. Колкото и да ми е неудобно предпочитам да науча отговорите от теб. Може ли довечера да поговорим двете?

Втори пример

Мила мамо,
Ние си говорим за всичко, така че искам да поговорим за пубертета и за разни други неща свързани с моето порастване. Тази вечер нали ще ходим по магазините? Сигурно ще е хубаво да седнем да си починем някъде за малко и да поговорим само двете.

Трети пример

Мила мамо,
Днес пораснах. Искам да говорим за това довечера. Може ли да ми се обадиш преди да минеш през магазина за да пазаруваме заедно и да поговорим?
  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).