Абониране

Бялото течение мирише ли?

Острата, силна миризма на течението не е нормална. Обикновено това е съпроводено с осезаемо дразнене във вагиналната област – сърбеж, парене и др. под. Обикновено тези симптоми означават някаква инфекция. Инфекция установена в ранна фаза обикновено се лекува бързо и лесно, но при никакви обствоятелтсва не трябва да се пренебрегва. Ако забележиш промени в бялото течение трябва да се консултираш с личния лекар или училищната сестра. За деца под 18 години прегледите и консултациите са безплатни.

  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).