Абониране

Може ли мастурбацията да повлияе на цикъла?

Не, мастурбирането по никакъв начин не може да повлияе на редовността на цикъла или на вероятността за забременяване.

Това е още един от митовете за мастурбацията – твърди се, че самозадоволяването води до заболявания, влияе растежа, причинява умствена изостаналост, води до ослепяване или до стерилност. Всичко това просто не е вярно.

Мастурбацията се счита за много лична територия и повечето хора не са склонни да говорят за нея. А, когато никой не говори за нещо, хората са склонни да вярват на всякакви слухове и невероятни истории.

Ако имаш въпроси свързани със самозадоволяването най-разумно е да ги обсъдиш с гинеколога си.

  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).