Абониране

Кога ще ми дойде цикъла

Обикновено цикълът започва между 10-тата и 16-тата година. Повечето момичета получават първата си менструация, когато са на 12-13 години. Важно е да знаеш, че всеки се развива по различен начин, и няма вярно или грешно време да ти дойде за пръв път. Менструацията започва, когато тялото ти е готово за това и не можеш да направиш нищо за да ускориш или забавиш този процес.

Ако вече си навършила 16 години и все още нямаш менструация трябва да говориш с личния си лекар и да отидеш на специалист.

  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).