Абониране

Трябва ли да се упражнявам да слагам тампон?

Естествено, можеш да направиш няколко опита да поставиш тампон и извън периода на менструацията, но може би ще е по-лесно ако изчакаш. Сама по себе си менструацията овлажнява допълнително вагината и улеснява поставянето на тампона. Без този допълнителен, естествен лубрикант може да ти е трудно да поставиш тампона правилно. В края на краищата може да не се чувстваш удобно както би се чувствала по време на менструацията. Ако все пак решиш да пробваш и поставиш тампон извън периода на менструацията не забравяй да го махнеш веднага след опита.

Ако ще използваш тампон за пръв път опитай с възможно най-малкия размер със заоблени краища. Ако имаш някакви притеснения и нямаш още пълно доверие на тампоните, винаги можеш да сложиш и една превръзка за допълнителна защита. Така и ще можеш да намериш подходящия размер тампон за течението в зависимост от деня на менструацията.

По време на менструацията задължително сменяй тампона на всеки 4 до 6 часа!
  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).