Абониране

Как да не се изцапам при менструацията?

Повечето жени използват дамски превръзки или тампони, които абсорбират течението и предпазват дрехите. Можеш да си купиш тампони или превръзки от дрогерията, аптеката или дори супермаркета. Обикновено на всеки пакет има кратки указания за употреба. И превръзките и тампоните имат различни размери и капацитет. Някои са предвидени за леко течение други за обилно.

Превръзките се захващат върху бельото. Тампоните се поставят във вагината. Стегнатите страни на вагината ги задържат на място. Те не могат да се загубят някъде в тялото ти или да се преместят някъде сами. Те остават във вагината докато не ги премахнеш. Всеки тампон има въженце, което стои извън вагината. Тампонът се премахва с внимателно издърпване за въженцето.

Употребата на тампони и превръзки иска известен опит. С времето ще избереш, кое е по-подходящо за теб.

  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).