Абониране

Защо гинекологът пита за последната менструация?

От данните за последния ти цикъл гинекологът може да извлече много важна за него информация. Например той/тя ще определи в коя фаза от месечния си цикъл си в момента. Това от своя страна влияе на вагиналното течение, на прегледа на бюста и на неща като болките и подуването.

Датата на последната ти менструация дава представа и за определянето на цикличността на менструациите при теб. Ако последната менструация е била твърде отдавна, гинекологът може да поиска да направи тест за хормонален дисбаланс или бременност. При бременност, датата на последната менструация помага на лекаря да определи дата на раждането и евентуалните възможности за прекратяване на бременността (ако това е възможно).

След като датата на твоята менструация е толкова важна то би било много разумно да поддържаш календарче за дните на менструацията си

  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).