Абониране

Мога ли да използвам тампони ако съм още девствена?

Често се смята, че тампоните са само за жени и момичета водещи полов живот. На практика всяко момиче, което вече има менструация може да използва тампон. И дори тампонът да предизвика разкъсване на химена (въпреки, че е малко вероятно) момичето не губи своята девственост (Девственост се губи само при сексуален акт.)

Дали момичето ще предпочете тампони пред превръзки или обратното зависи само от нея. Много момичета, които имат активен живот – особено момичетата, занимаващи се с плуване, предпочитат тампоните от чисто практична гледна точка.

Възможно е да е необходима известна практика, ако за пръв път ще използваш тампони. Има тампони със специален накрайник за улеснено поставяне. На всяка опаковка има инструкции за употреба. Най-лесно ще бъде поставянето през първия ден от менструацията, когато течението е най-обилно.

  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).