Абониране

Индекс на телесната маса – таблици за сваляне

Индексът на телесна маса се изчислява лесно по формулата:
тегло в килограми/височина в метри*височина в метри

За улеснение е калкулаторът тук. След използването на калкулатора трябва да се намери получената стойност в графиките за момчета и момичета (файловете за сваляне отдясно). В зависимост от цвета се определя и доколко теглото е в норма.

Индекс телесна маса
Индекс на телесната маса – персентили Момичета
itm-momicheta

Индекс на телесната маса – персентили Момчета
itm-momcheta
Изтегли двата файла на компютъра си


  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).