Абониране

Дойде ми – какво се прави с превръзките и тампоните?

Би било хубаво ако имаш някаква предварителна подготовка. Най-добре е ако имаш подготвен комплект за менструация, който да е постоянно с теб.

Дамските превръзки се залепват върху бельото, като целта е да попият изтичащата менструална кръв. Тампоните се поставят във вагината за да попият кръвта преди да напусне тялото. Тампонът има конец, който остава извън вагината при поставянето на тампона.

Никога не пускай превръзки или тампони в тоалетната. Увий ги в хартия и ги пусни в кошчето. В много дамски тоалетни има специален кош за санитарни отпадъци.

Има различни типове превръзки за леко, средно и обилно кръвотечение. Използвай подходящото за теб. Пробвай от различните видове в зависимост от течението. Можеш да използваш различни превръзки и за различни периоди от менструацията. Смяната на превръзката или тампона трябва да става няколко пъти дневно – не по-рядко от през 3 часа (особено за тампоните!)

  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).