Абониране

Вагинално течение

Вагиналното течение, левкорея (leukorea) или познато още като бяло течение. Левкореята е бяло, жълтеникаво до кафеникаво течение от вагината. То не е постоянно и се случва при определени обстоятелства. Често оставя петна по бельото. Вагиналното течение е абсолютно нормално нещо. Момичетата не бива да се тревожат за това освен ако областта на вулвата не стане раздразнителна или се появи сърбеж. Ако това се случи е необходима консултация със специалист

  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).