Абониране

Защо хората се самозадоволяват?

Най-обичайните причини за това са

  • сексуално облекчение
  • сексуално удоволствие
  • секс при отсъствие на партньора
  • облекчаване на напрежението (включително умствено, нервно и т.н.)

Много хора смятат, че само необвързаните се самозадоволяват. Това е много далеч от истината и дори съществуват публикации твърдящи, че хората с редовен сексуален партньор се самозадоволяват много по-често от необвързаните (доколко това е вярно е друг въпрос)

Трябва да прочетеш и това:

  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).