Абониране

Цикълът ми закъснява…

Цикълът при момичетата в началото е нередовен. Възможно е да те пропусне цял месец или да ти дойде два пъти в месеца. В началото на пубертета отнема 2 до три години за да се регулира менструацията и да започне да идва през определен период от време. Освен това, цикълът се влияе от цялостното ти физическо и психическо състояние – всяко допълнително натоварване или стрес може да повлияе на редовността на цикъла.

Другата причина за закъсняване на менструацията е бременността. Сексът без предпазни средства може да доведе до нежелана бременност. Тук е мястото да спомена – мит е, че от първия път не се забременява. Може да се забременее всеки път! Най-лесният и бърз начин за установяване на бременност е с тест за бременност – продава се във всяка аптека и дори в големите магазини.

  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).