Абониране

Лабия

Думата Лабия означава „устни“ на латински. Оттам и по-популярното название – срамни устни. Външната лабия (т.нар. големи срамни устни) представлява два обособени израстъка кожа и мастна тъкан около входа на вагината. С напредването на пубертета външната лабия се покрива с окосмяване, което малко или много покрива вулвата към края на пубертета. Външната лабия може да бъде голяма или малка, къса или дълга, и дори (също като гърдите) асиметрична. Всичко това е напълно нормално и просто е част от нашата индивидуалност. Те са сексуално чувствителна зона и могат леко да набъбнат при сексуална възбуда.

Вътрешната лабия също е силно чувствителна зона и набъбва при възбуда. Вътрешната лабия (или малките срамни устни) се намират под външната лабия и оформят леглото за клитора над вагиналния отвор. Цвета на вътрешната лабия може да варира от розово до чернокафяво в зависимост от расата или естествената пигментация на кожата на жената. Така както зърната, вътрешната лабия може да промени цвета си с възрастта на жената. Понякога след пубертета, вътрешната лабия излиза извън външната лабия.

Трябва да прочетеш и това:

  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).