Абониране

Упражнения за уголемяване на гърдите

Хубав, полезен и здравословен начин да решим проблема с малкия бюст е да си подготвим серия упражнения за уголемяване на гърдите. Макар и гърдите сами по себе си да нямат мускулна тъкан, засилването на гръдните и гръбните мускули спомага за оформянето на красив и стегнат бюст. Хармоничното оформяне на гръдния мускул може да създаде и визуалното впечатление за по-големи гърди.

Главни недостатъци на метода:
Реално в гърдите няма мускули т.е. упражненията няма как да доведат до пряко увеличаване на гърдата. По принцип упражненията изгарят мастните тъкани (главната съставна част на гърдите) и интензивните тренировки вместо до увеличаване водят до смаляване на бюста. Практически правенето на упражнения за уголемяване на гърдите трябва да е съчетано с подходяща хранителна диета, чиято цел е да осигури всички необходими вещества на организма и дори да прибави някой килограм ако това е необходимо (виж Натрупване на килограми за уголемяване на бюста?)

Тази статия е част от темата

Уголемяване на гърдите през пубертета
Има ли храни за уголемяване на бюста?
Отговорът на този въпрос е да... и не. Идеята за увеличаването на приема на определени храни е да се вдигнат нивата на естроген в тялото.
Натрупване на килограми за уголемяване на бюста?
В лъскавия свят на модата типичния модел има малко или почти никакви подчертани женски форми. За много жени това е моделът за подражание и
Пластична операция на гърди през пубертета
В последно време има тревожна тенденция за значително увеличаване на готовите да се подложат на операция за увеличаване на гърдите момичета. на този етап

Предимства на метода:
Първо – поддържането на тялото в добро здраве е ключът към щастието. Упражненията и физическата активност са важни за развитието на тялото на момичето в пубертета. На следващо място – много момичета сякаш не осъзнават, че бюстът далеч не е всичко. Каква полза от голям бюст ако стойката на тялото е прегърбена и изглежда сякаш едва носи гърдите? Красивата стойка, изправените глава и рамене подсказват самочувствие, увереност и себеуважение, а това е далеч по-привлекателно и очарователно. Упражненията ще ти осигурят именно жизнерадостното излъчване, което е далеч по-важно от всичко друго.

Как работи метода
Тялото трябва да се развива хармонично и да се развият всички мускулни групи, като се наблегне на гръбните и гръдните мускули. Има два типа упражнения и ти се нуждаеш и от двата – кардио упражнения и силови упражнения.

Кардио упражненията

Силови упражнения – целта на силовите упражнения е да увеличат мускулната маса и силата в определени мускулни групи. При правилното и редовно изпълнение на посочената серия упражнения още в рамките на месец ще започнеш да виждаш резултата – повдигане и увеличаване на гърдите, изправяне на стойката и повишаване на доброто настроение.

Гръдна преса

Разкъсай кърпата

Флайс от хоризонтален лег

Лицеви опори

Разбира се можеш да включиш още редица упражнения за развиване и на други мускулни групи. Хубаво е и да добавиш още упражнения за развиване на гръбните, гръдните и коремните мускули за да развиеш мускулатурата хармонично и съразмерно.

  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

1 коментар
  1. Avatar

    Искам да благодаря на авторката за тези упражнения, както и за статията с упражненията за бричовете. Включих ги в програмата си от упражнения за цялото тяло. Преди исках по-голям бюст, но вече харесвам своя такъв, какъвто е. Най-после си взех гирички и реших да разширя тренировките си. Благодаря Ви много за чудесния сайт, много ми помага. Ако мога да попитам, ще има ли скоро нови статии? С нетърпение ги очаквам.

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).