Абониране

На каква възраст хората започват да мастурбират?

На практика е възможно хората да започнат да мастурбират във всяка възраст. Много тийнейджъри започват да мастурбират в процеса на изследване на промените случващи се в тялото им. Напрактика дори много деца изпитват удоволствие от докосването на гениталиите си, въпреки че това не е свързано с някаква сексуална фантазия. От медицинска гледна точка става въпрос за технически един и същи акт.

Важно е да се знае, че самозадоволяването е част от израстването. То не води до някакви вреди за организма и е абсолютно нормално. Това е много интимен акт и дори да е нещо нормално публичното му обсъждане не се приема за нормално в обществото.

  • Имаш ли въпроси за тази статия?

Публикувай коментар

Вашият коментар

Loading Facebook Comments ...
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).